Bemutatkozás

1988.02.14-én születtem Vácott. A sport tulajdonképpen már egészen kiskorom óta végigkísért, igaz a tenisszel viszonylag későn, csak 11 éves koromban ismerkedtem meg. Akkor még csak hobbi szinten űztem, hiszen kajakban élsportoló voltam a Gödi kajak se szakosztályánál. A korcsoportomban gyakran dobogós helyezéseket elérve, végül befejeztem a kajakozást, visszatértem a tenisz sporthoz egy kis időre, majd a Gödi se focicsapatában voltam 3 évig igazolt játékos. 2 évig csapatkapitány (2 évig folyamatos bajnoki első helyezést ért el a csapat). Ez idő alatt a tenisz háttérbe szorult majd külföldön való munkavégzésemből adódóan kb. másfél évig teljesen kimaradt az életemből. Hazatérésem után, új motivációval, ismét kezembe vettem a tenisz ütőt, és a versenyzői időszakomban elhatároztam, hogy edző szeretnék lenni. Ekkor kezdtem a felkészülésemet a teniszedzői karrieremre. Találtam egy számomra szimpatikus edzőt (Berendi Bálint) aki remekül felkészített arra, hogy elkezdjem a pályafutásomat.

A Fitness Akadémián oklevelet szerezve jutottam hozzá az edzői képesítéshez, Gáspár Balázs tanítása alatt. A nála szerzett tapasztalatokkal azt hiszem nem kételkedhetek a szakmai tudásomban. Jelenleg Ő az MTK vezetőedzője. 2016-ban sikeres vizsgát tettem az amerikai teniszedzőképző programban, így USPTR diplomámat megszerezve még nagyobb tapasztalattal, és további újdonságokkal állok a tanítványaim rendelkezésére.  Pályámat magántanítványokkal indítottam, anno még főállású munkám mellett tartottam az óráimat. Később már besegítettem a Dunakeszi Nexon Teniszklubban ahol iskolatenisz programban is részt vettem és a kiemelt csoporttal is foglalkoztam. Klubváltás következett, áthelyeztem szolgálatomat a Folyondár-Vasas tenisz klubhoz, ahol besegítettem az iskolatenisz programban, ahonnan több versenyző is kikerült. Klubműködéseket befejezve, egyénileg szerkesztett edzéstervekkel fejlesztem a versenyzőimet a további sikerekhez. 2017 második felétől együttműködésben vagyok a Nürnbergben található Set And Match nevű teniszakadémiával. Nemzeti Edzésközpontban, illetve Dunakeszin, Gödön, Fóton, Mogyoródon is tartok edzéseket. Fő profilom a versenytenisz, a versenyzőképzés. Célom, hogy Magyar teniszezőket juttassak nemzetközi sikerekre!

Tanítványaim véleménye alapján egy szigorú de türelmes ,barátságos természetű, vidám fiatalember vagyok aki imádja a munkáját!

Hivatalos Facebook oldalam